Van Traa Advocaten en Customs Knowledge gaan samenwerken

Van Traa Advocaten en Customs Knowledge zijn vanaf 1 januari 2020 een intensieve samenwerking aangegaan. Hiermee spelen ze in op de toenemende vraag naar geïntegreerde kennis van zowel het douane- als ook transport-, verzekerings- en handelsrecht bij internationale goederenstromen. Cliënten zijn zo verzekerd van een breed en uniek pakket aan juridische expertise op deze gebieden.

Foto v.l.n.r.: Jolien Kruit (Van Traa Advocaten), Bart Boersma (Customs Knowledge), Samantha Zwart-Speelman (Custom Knowledge) en Vincent Pool (Van Traa Advovaten)

De twee kantoren zijn complementair in diensten en producten. Bart Boersma (Customs Knowledge): “Wij zijn erg verheugd over de samenwerking met Van Traa Advocaten. Zo kunnen we onze gezamenlijke expertise op het gebied van douane en internationale handel beter laten aansluiten op de adviesvragen in de logistiek en het vervoer van vandaag en morgen.” Vincent Pool (Van Traa Advocaten) vult aan: “Samen hebben we meer synergie en slagkracht. De kennis en ervaring van Customs Knowledge vormt een waardevolle aanvulling op de bestaande juridische dienstverlening van het Rotterdamse Van Traa aan bedrijven die actief zijn in de internationale goederenhandel, industrie en logistiek.”


Met onder meer de Brexit op komst en de van oudsher sterke banden met de regio Rotterdam en het havengebied in het bijzonder, verwachten beide partijen veel van deze samenwerking.


Customs Knowledge (20 medewerkers) is gespecialiseerd in douanerecht. Van Traa Advocaten (61 medewerkers) is specialist op het gebied van transport & logistiek, internationale handel en verzekering & aansprakelijkheid.

Geplaatst op 08-01-2020


Share on: