Wijzigingen in directie Arntz | van Helden

Er heeft een wijziging plaatsgevonden in de directie van Expertisebureau Arntz | van Helden. Directeur Divisie Landmaterieel Mark van Hamersveld heeft per 1 januari jl. zijn functie overgedragen aan Sjoerd Krijgsman. Per gelijke datum is Mark van Hamersveld als Adjunct Directeur toegetreden tot de algemene directie van het expertisebureau.

Arntz | van Helden is gespecialiseerd in schade-expertise, taxaties en regres in alle technische schadedisciplines. Samen met Algemeen Directeur René van Dijk en Directiesecretaresse Miranda Versteeg vormen Van Hamersveld en Krijgsman het MT.

Algemeen Directeur René van Dijk geeft aan dat hij verheugd is om ondersteuning te krijgen van Mark van Hamersveld (rechts op de foto) in de hoedanigheid van Adjunct Directeur. René: “Mark trad exact 12 jaar geleden als senior expert Landmaterieel in dienst bij Arntz | van Helden. Ik heb hem na zes jaar benoemd tot Directeur Divisie Landmaterieel. Aangezien Arntz een gestage groei doormaakt – we zijn inmiddels 35 man sterk – kreeg ik meer en meer behoefte aan een extra man in de directie. Zodoende dat ik Mark gevraagd heb voor deze functie.” Mark vervolgt: “Dat is dus op de kop af zes jaar na mijn benoeming tot Directeur Divisie Landmaterieel. Ik ben er trots op dat ik gevraagd ben, maar daarmee kwam wel mijn eigen functie vrij. Gelukkig hebben we de afgelopen twee jaar Sjoerd Krijgsman van nabij kunnen meemaken. Sjoerd voegde zich namelijk in oktober 2017, na de overname van Krijgsman Expertises | Taxaties door Arntz, als senior expert Landmaterieel bij het expertisecorps van Arntz | van Helden. Sjoerd heeft gedurende 15 jaar zijn eigen taxatie- en expertisebureau geleid, is vanaf 1994 expert Landmaterieel en bleek de perfecte kandidaat om mij op te volgen. Natuurlijk blijf ik, naast mijn directietaken, ook gewoon als senior expert Landmaterieel werkzaam. Puur omdat ik het mooi werk vind.”

Ook Sjoerd zal werkzaam blijven als senior expert Landmaterieel en pakt daarnaast ook werktuigbouwkundige schades op. Sjoerd: “De verdeling tussen managementtaken en ‘het met je poten in de klei staan’ maakt het werk zo aantrekkelijk. Ook al vind ik het leuk om weer managementtaken te vervullen, het schade-expertisevak is veel te leuk om er afscheid van te nemen. Naast het schaderegelen hou ik me ook nog steeds bezig met het WPP, het Werkmaterieel Preventie Programma. Dat is een speciaal door Krijgsman ontwikkeld preventieprogramma dat is toegespitst op land- en werkmaterieel, waarmee de risico’s bij te verzekeren bedrijven voor verzekeraars in kaart kunnen worden gebracht. Met dit WPP heeft Arntz een unieke positie in de markt. Daarnaast onderscheiden we ons ook met het voeren van regres voor landmaterieel gerelateerde schades. Ik heb er heel veel zin in om de taken van Mark over te nemen en – samen met het negenkoppige team van schade-experts Landmaterieel – te helpen om de organisatie nog meer op de kaart te zetten.”

 

Geplaatst op 14-01-2020

Volgende >


Share on: