NARIM-lid Tjerk van Dijk overleden

Tjerk van Dijk, Captive/Insurance Manager bij ABN AMRO Bank N.V. en NARIM-lid is na een kort ziekbed op maandag 19 april overleden. Tjerk was pas 48 jaar.

Eind vorig jaar bleek Tjerk ernstig ziek, waarbij de vooruitzichten somber waren. Medische zorg om deze vooruitzichten te weerleggen mochten geen resultaat hebben; hij heeft deze ongelijke strijd niet kunnen winnen.

NARIM-voorzitter Adri van der waart: "Tjerk was lid van NARIM sinds 2007 en tussen 2010 en 2016 ook bestuurslid. Als Insurance Manager werkte hij bij verschillende grote bedrijven. In 2016 begon hij aan de studie ‘Master of Science, insurance science’ aan de Universiteit van Amsterdam, die hij met succes afrondde. Tussen 2012 en 2016 heeft hij vol overgave zijn bijdrage geleverd aan FERMA-activiteiten, waarbij zijn focus ook was gericht op de aandacht voor en de ontwikkeling van de jongere generatie binnen ons vakgebied. Met zijn persoonlijkheid en karakteristieke stem was Tjerk altijd herkenbaar aanwezig op vele NARIM-bijeenkomsten. We gaan hem missen. Wat blijft zijn de mooie herinneringen aan grote en grootse gebeurtenissen waarvan wij de foto’s nog hebben. Tjerk was pas 48 jaar. Wij verliezen met hem een mooi mens."
Geplaatst op 22-04-2020

< VorigeVolgende >


Share on: