ARAG sluit zich aan bij vergelijkingsprogramma My TP

Een rechtsbijstandverzekering hoort bij uitstek in het totaaladvies aan de particuliere klant. Maar diezelfde verzekering wordt nog vaak als complex ervaren door de adviseur. Het is daarom belangrijk dat verzekerings-adviseurs op een eenvoudige en snelle manier duidelijkheid hebben over de verzekeringsproducten die er zijn en de premie die daarbij hoort. Om dit makkelijker te maken, heeft ARAG zich onlangs aangesloten bij vergelijkingsprogramma My TP.

Beste financiële vergelijkingssoftware 2020
Uit onderzoek van Bureau DFO is My TP recentelijk als beste financiële vergelijkingssoftware 2020 uit de test gekomen. My TP is een systeem waarmee de verzekeringsproducten van alle provinciale maatschappijen vergeleken kunnen worden. Dit bespaart de verzekeringsadviseur veel tijd in de zoektocht naar het meest geschikte verzekeringsproduct voor de eindklant.
 
Binnen enkele minuten een premie
“My TP is een softwarepakket dat wél tijdswinst oplevert bij het vergelijken van particuliere schadeverzekeringen”, aldus Rick Mulderij, oprichter van MyTP. “De adviseur hoeft maar één keer de klant- en polisgegevens in te voeren voor een vergelijking van alle aangesloten verzekeraars binnen My TP.”

Nadruk op inhoud en overzicht
De nadruk ligt bij My TP op de inhoud van de producten en het creëren van overzicht. Adviseurs kunnen dekkingen en voorwaarden selecteren die meegenomen moeten worden in de vergelijking en My TP toont in het vergelijkingsoverzicht de resultaten per verzekeraar voor elke geselecteerde dekking en voorwaarde. Voor ARAG was het hierdoor vanzelfsprekend om zich bij My TP aan te sluiten. “Zo maken wij het recht weer een stukje toegankelijker voor iedereen”, zegt Frank Rensen, manager Commercie bij ARAG Rechtsbijstand.

Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Het bedrijf maakt het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. De ambitie van ARAG is om de beste juridische probleemoplosser van Nederland te zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf dat met 4.500 medewerkers actief is in 15 Europese landen en Australië, de Verenigde Staten en Canada. De bijna 800 professionals in Nederland werken vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond.
Geplaatst op 12-05-2020

< VorigeVolgende >


Share on: