Emely Snellaars-Torrico treedt in dienst bij Justiz Letselschade

Per 1 mei 2020 is Letselschade-Expert mr. Emely Snellaars-Torrico bij Justiz Letselschade B.V. in dienst getreden. Zij gaat het team van Justiz versterken vanuit het kantoor in Den Bosch. Daarmee telt het team van Justiz voortaan zes enthousiaste medewerkers. Vier van hen zijn actief als letselschade-experts en juristen. Twee van de medewerkers verzorgen de administratie en het secretariaat.


Emely Snellaars-Torrico heeft zich na haar rechtenstudie gespecialiseerd in het letselschaderecht. Zij is sinds 2009 werkzaam in de letselschadebranche en heeft zich door de tijd heen als belangenbehartiger gespecialiseerd op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht. Zij werkte bijna 11 jaar bij DAS Rechtsbijstand als letselschadejurist en is letselschadespecialist op het gebied van bedrijfsongevallen, medische incidenten, verkeersongevallen en overlijdenszaken.

Emely maakt zich er sterk voor dat het belang van haar cliënten altijd voorop staat. Zij is in staat om zich in de situatie van haar cliënten te verplaatsen en voor hun rechten op te komen. Het analyseren van juridische problemen, het schrijven van adviezen en het voeren van onderhandelingen, pakt zij met beide handen aan. Ook het persoonlijke contact vindt zij belangrijk. Zij brengt haar cliënten graag een bezoek om hun letselschadezaak persoonlijk te maken en met beide handen aan te pakken.

Emely over Justiz: “Justiz is een bedrijf waar alleen juristen werken die handelen vanuit hun passie. Er wordt gehandeld volgens het motto: “Hoe zou ik willen dat deze zaak behandeld werd als het mijzelf of een familielid betrof?” Dat maakt dat elke zaak steeds met gedrevenheid wordt aangepakt. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zich geen zorgen hoeven te maken over hun letselschadezaak. Bij mij staat hun herstel voorop. Ik zie het als mijn taak om de belangen van mijn cliënten zo goed mogelijk te behartigen en de discussie met de wederpartij te voeren. In sommige zaken vergt dat een stevige aanpak en in andere zaken een heleboel geduld. Ik zal altijd door het vuur gaan voor mijn cliënten; tegelijk krijgen zij van mij ook een realistisch beeld van hun zaak.”
 

Geplaatst op 06-05-2020


Share on: