InSharity verplaatst eerste event naar 2021

De organisatie van InCharity, de naam van een nieuw opgericht verzekerings event, heeft besloten het eerste event wat op 10 september georganiseerd zou worden, uit te stellen naar 2021.

Op 6 mei jongstleden gaf Minister-President Marc Rutte inzicht over hoe 2020 er waarschijnlijk uit zal gaan zien.

Bij veel branchegenoten staat 10 september de agenda geblocked voor het InCharity Event op die dag. Het event wat dit jaar voor het eerst georganiseerd zou worden bij UP Events te Amsterdam en in het teken staat van met elkaar een sportief evenement organiseren waarbij er een gezamenlijk Goed Doel gesteund wordt. Voor het Goede Doel van dit jaar stond Stichting ALS op de planning.

Gezien de berichtgeving van de overheid maar zeker ook in het belang van eenieders gezondheid, hebben de mensen achter InCharity helaas moeten besluiten het event te verplaatsen naar 2021. Zodra er een nieuwe datum bekend is  wordt dit uiteraard direct bekengemaakt. 
 
InCharity is een gezamenlijk initiatief van een aantal professionals uit de verzekerings-, expertise- en schadeherstelbranche: Patrick Neeleman en Natasja den Otter (BELFOR), Marina Bruinenberg en Geert Jan Groen (MS Amlin), Rianne Bakker (Meijers), Jean van Oosterhout (AGCS/Allianz), Niels de Kock en Friederike Schubert (Crawford & Company/Broadspire).
Geplaatst op 08-05-2020


Share on: