Intrasurance Technology Services en (Zero)70 vormen samen Van Ameyde Systems

Per 1 mei 2020 gaan Intrasurance Technology Servies en (Zero)70 IT Services samen onder de naam Van Ameyde Systems. Intrasurance maakt sinds 2018 deel uit van Van Ameyde.

Sindsdien zijn de systemen van Intrasurance Technology Services (ITS) en (Zero)70 geïntegreerd tot een SaaS-platform voor de hele schadeverzekerings- en risk-managementketen. Nu zijn ook de bedrijven zelf geïntegreerd. De directie wordt gevormd door Jan van der Struik en Marco Valkenburg. 

De ambitie van het geïntegreerde IT-bedrijf Van Ameyde Systems is om zich te ontwikkelen tot leidende tech supplier in de wereldwijde verzekerings- en risk-managementmarkt. ‘Systems’ is een van de drie strategische pilaren van Van Ameyde, naast ‘Solutions’ voor claims- en riskmanagementoplossingen, en ‘Specialists’ voor kennisintensieve schade-expertise en taxaties.

Flexibele Software as a Service (SaaS)
Zo’n 60 labels maken al gebruik van de Insurance Suite. Dit is een SaaS-platform, waarmee klanten verzekeringsproducten kunnen configureren. Jan van der Struik licht toe: “Dankzij flexibele configuratie is de time-to-market van nieuwe verzekeringsproducten kort. Wij richten voor gevestigde partijen hele nieuwe omgevingen in, maar ook voor insurtech start-ups.”  

Marco Valkenburg vult aan: “Nu kunnen deze klanten hun digitale verzekeringsketen uitbreiden met onze Claims Suite voor schadebehandeling. De Claims Suite draait in 30 landen voor alle vormen van schadeverzekering en wordt gebruikt door TPAs en schadeafdelingen. De Insurance en Claims Suites koppelen we met APIs aan de bestaande tech-stack van klanten. Wil je vernieuwen of opschalen, dan zit je niet meer vast aan oude leveranciers. Je behoudt wat goed is en wij vullen aan met wat nodig is. En als we bepaalde applicaties toch nog niet hebben, dan ontwikkelen onze OutSystems-specialisten het op maat.” 
Geplaatst op 01-05-2020


Share on: