Jeroen Baars nieuw bestuurslid FOCWA

Jeroen Baars (39) is door de Ledenraad van FOCWA unaniem verkozen tot nieuw bestuurslid van de vereniging. Als vertegenwoordiger van de ketens van schadeherstelbedrijven volgt Jeroen Baars Mathijs van Leeuwen op die sinds 2011 onafgebroken bestuurslid was van FOCWA.

De ledenraad van FOCWA koos Jeroen Baars als nieuw bestuurslid namens de ketens van schadeherstelbedrijven. Jeroen Baars is directeur/eigenaar van Schadenet Rijnders. Met 10 vestigingen en 150 personeelsleden, kent Baars het reilen en zeilen in de schadeherstelsector. Baars nam in 2012 het stokje over van zijn vader. Ondanks de enorme groei blijft Schadenet Rijnders onder leiding van Jeroen Baars een echt familiebedrijf waar hard werken, korte lijnen en een goede werksfeer centraal staan. Baars is getrouwd en heeft twee kinderen.
 
“Ik run een echt familiebedrijf. In een sector die sterk onderhevig is aan veranderingen. Dat betekent iets voor de wenbaarheid van mijn medewerkers en de keuzes die ik als bedrijfsleider moet maken. Met die opgedane kennis en ervaring wil ik een positieve bijdrage leveren aan de standpunten en dienstverlening van FOCWA. Zo kunnen we ons samen met elkaar wapenen voor de toekomst,” weet Jeroen ons te vertellen.
 
FOCWA-leden die in gesprek willen treden met Jeroen Baars, kunnen hiervoor contact opnemen via contact@focwa.nl
 
Mathijs van Leeuwen: bedankt!
Baars neemt de plaats in van Mathijs van Leeuwen die sinds maart 2011 onafgebroken de brancheorganisatie van schadeherstelbedrijven bestuurde. FOCWA-voorzitter Peter Brussel: “Met het afscheid van Mathijs van Leeuwen sluiten we bijna een decennium aan FOCWA-geschiedenis af. Mathijs kent het reilen en zeilen van de sector en onze organisatie. Onze grootste tegenslagen maakte hij van dichtbij mee en hij bouwde de afgelopen jaren mee aan de toekomst van onze vereniging. Hij is een zeer kundig bestuurder met een grote dossierkennis. Mathijs heeft ontzettend veel voor de vereniging en de hele schadesector gedaan en betekend. We zijn trots op Mathijs en zijn erg dankbaar voor zijn inzet.”
 
Omwille van de coronamaatregelen vindt het afscheid van Mathijs van Leeuwen en de inhuldiging van Jeroen Baars op een later moment plaats.
Geplaatst op 05-05-2020


Share on: