Klap vindt in Nedvest partner voor toekomstige groei

Nedvest, een Nederlands investeringsbedrijf, heeft een belang genomen in Klap Verzekeringsmakelaar. Hierdoor haalt Klap kennis en kapitaal in huis om de indrukwekkende organische groei van de afgelopen jaren te continueren alsmede te groeien door overnames.

Klap is sinds 1854 vanuit Amsterdam actief in het verzekeren van zowel zakelijke- als particuliere risico’s. Daarnaast beschikt Klap over de expertise en kunde om op de co-assurantiemarkt actief te kunnen zijn. “Ik kan namens mijzelf en mijn mededirectieleden zeggen dat ik ongelofelijk veel zin heb in dit nieuwe hoofdstuk," aldus CEO Jorg Roodbeen. "De kracht van dit nieuwe partnership schuilt in het gegeven dat we onze succesvolle strategie van de afgelopen jaren kunnen versnellen. Voor de klant betekent dat een nog sterkere dienstverlening en een breder pakket aan diensten. Voor de verzekeraar betekent het dat we nog dichter op de bal kunnen zitten door verdere investeringen in automatisering.”

Nedvest is een familiebedrijf met een langetermijnvisie. Zij investeert in Nederlandse ondernemingen met een duidelijk bestaansrecht en voldoende groeipotentieel. Nedvest heeft brede ervaring in het versnellen van groei, organisch maar in het bijzonder via overnames en ziet Klap als een goed startpunt. De interesse en focus van Klap voor mogelijke overnamekandidaten ligt bij goed geleide ondernemingen met een gezond aandeel zakelijke schadeverzekeringen in de portefeuille. Het partnership tussen Klap en Nedvest onderscheidt zich door financiële en strategische daadkracht. Het kapitaal, de kennis en de kunde is hiervoor aanwezig.
 
Het huidige management onder leiding van CEO Jorg Roodbeen zal de dagelijkse leiding blijven voeren. Zij houden gezamenlijk een significant belang in de onderneming. Zowel de directie van Klap als Nedvest is verheugd met deze stap en voornemens de komende jaren gezamenlijk de positie van Klap binnen de Nederlandse intermediairmarkt verder uit te bouwen. 
 
Geplaatst op 15-05-2020

< VorigeVolgende >


Share on: