Michael Mackaaij nieuwe voorzitter Stichting Contactgroep Automatisering

Met ingang van 1 juni wordt Michael Mackaaij de nieuwe voorzitter van de Stichting Contactgroep Automatisering, het centraal platform voor partijen die in overleg willen treden met leveranciers van software, die bij financieel dienstverleners wordt gebruikt.

De Stichting Contactgroep Automatisering (CGA) fungeert als centraal platform voor partijen die in overleg willen treden met leveranciers van software, die bij financieel dienstverleners wordt gebruikt. Het gaat hierbij om partijen zoals AFM, Adfiz, HDN, SIVI, Ministerie van Financiën, Verbond van Verzekeraars, etc. Meer dan 90% van het Nederlandse intermediair maakt gebruik van de software van één of meer van de bij de Stichting aangesloten leveranciers. 

Michael Mackaaij
Michael Mackaaij is directeur van Verne Business Excellence uit Culemborg en nexxbiz Operations in Utrecht. Daarvoor was hij vele jaren directeur-eigenaar van het toonaangevende financieel advieskantoor MultiSafe. In die hoedanigheid is Michael in 2010 benoemd tot 'verzekeringsman van het jaar'.
Michael heeft grote kennis van schadeverzekeringen en uitstekende banden met het intermediair. Op beide gebieden wil de CGA haar betrokkenheid in de komende tijd verder versterken.
 
Leon van Vliet
De Stichting Contactgroep Automatisering is opgericht in 2016 op initiatief van Leon van Vliet. In de daaropvolgende jaren is de Stichting uitgegroeid tot een organisatie waarbij de belangrijkste leveranciers van software, die door financieel dienstverleners wordt gebruikt, zijn aangesloten.
Leon van Vliet zal per 1 juni 2020 terugtreden als voorzitter, maar blijft tot 31 december 2020 wél deel uitmaken van het bestuur van de CGA.

Gelet op de huidige beperkingen ten gevolge van het coronavirus, zal er pas in december een formeel moment zijn waarop Leon wordt bedankt voor zijn inzet in de afgelopen jaren. 
Geplaatst op 18-05-2020

< VorigeVolgende >


Share on: