RiskPoint versterkt het team van Renewable Energy

Ondanks deze uitdagende tijden zijn er twee nieuwe Senior Underwriters in het Renewable Energy team binnen RiskPoint gestart.

Foto: Michiel Marzouk

Per 1 mei  is Michiel Marzouk als Senior Underwriter op het kantoor in Amsterdam begonnen. Michiel komt van Delta Lloyd/Nationale Nederlanden, waar hij 7 jaar als Senior Underwriter heeft gewerkt, voornamelijk binnen operationele duurzame energie en risico's van machinebreuk. Ook heeft hij in het verleden als makelaar gewerkt. Michiel is een bekende in de markt en is lid van meerdere commissies binnen de branche. Michiel zal toetreden tot het Nederlandse kantoor van RiskPoint in samenwerking met Maarten Liebrecht. Terwijl hij zich richt op het Nederlandse bedrijfsleven, zal Michiel ook deel uitmaken van het internationale verzekeringsteam. 
 
Senior Underwriter Morten Lundsgaard Christensen is per 1 april begonnen in Kopenhagen. Morten heeft een sterke achtergrond binnen underwriting. De afgelopen 6 jaar was hij werkzaam bij CNA Hardy als Senior Underwriter for Renewable en hij werkte daarvoor 6 jaar bij If Forsikring. Morten sluit zich aan bij het team in Kopenhagen en zal betrokken zijn bij het onderschrijven van duurzame energie in Scandinavië en daarbuiten. 
 
Senior Underwriter Maarten Liebrecht: “We zijn blij dat beiden hebben besloten om zich bij RiskPoint aan te sluiten en kijken ernaar uit om met hen samen te werken.”
 
Het Renewable Energy team van RiskPoint is gericht op kwaliteit en service bij het onderschrijven en declareren en past daarbij een commerciële en praktische aanpak toe, waarbij RiskPoint trouw blijft aan de onderschrijvings- en risicofilosofie om ervoor te zorgen dat RiskPoint een betrouwbare partner blijft voor de lange termijn.
Geplaatst op 01-05-2020


Share on: