Sylvia Brouwer en Jona Alblas starten bij Marsh Nederland

Sylvia Brouwer en Jona Alblas treden beiden toe tot het team van Marsh Nederland. Brouwer in de rol van Senior Broker en Alblas als Broking Director. Beiden hebben deze overstap gemaakt na jarenlange ervaring in de verzekeringswereld.

Foto: Jona Alblas

Per 1 mei is Sylvia Brouwer (1964) gestart in de functie van Senior Broker. Met ingang van 2 juni start Jona Alblas (1974) in de functie van Broking Director, na twintig jaar werkzaam te zijn geweest in de verzekeringswereld. Zowel Brouwer als Alblas versterken de afdeling Financial and Professional Liability (Finpro). De Finpro Practice van Marsh JLT Specialty (onderdeel van Marsh Nederland) adviseert en assisteert bedrijven bij het inkopen van verzekeringsprogramma’s voor D&O Liability, Employment Practices Liability, Crime, Pension Trustee Liability, Kidnap & Ransom en Professional Indemnity.

Sylvia Brouwer
Brouwer startte per 1 mei als Senior Broker Finpro bij Marsh Nederland. De laatste anderhalf jaar werkte ze als underwriter Financial Lines bij Chubb. Daarvoor verdiende Brouwer haar sporen in de verzekeringswereld als Broker Financial Lines bij Aon Nederland en Aon België, waar ze in totaal twaalf jaar werkzaam was. Voordat Brouwer bij Aon in dienst trad, bekleedde ze diverse functies bij verzekeraars en makelaars in de verzekeringsbranche, waarin ze al zo’n dertig jaar werkzaam is. Met haar kennis en ervaring in Financial Lines zal Brouwer middelgrote en grote accounts behandelen en jongere brokers begeleiden en opleiden.

Jona Alblas
Alblas is niet onbekend in het Finpro-segment, maar wel nieuw in de rol van makelaar. Na wat omzwervingen startte hij in 2000 bij Zurich Insurance Group, waar hij de functie van underwriter D&O vervulde. In 2007 stond Alblas aan de basis van de start en oprichting van Liberty Specialty Markets in Nederland. Hier werkte hij ruim dertien jaar aan de opbouw van het bedrijf als manager van de afdeling D&O en Financial Institutions. In zijn rol als Broking Director zal Alblas het Finpro-team aansturen, professionaliseren en de portefeuille laten groeien. Ook zal hij een vooraanstaande rol vervullen bij het plaatsen van verzekeringsprogramma’s van bedrijven op het gebied van Commercial D&O en Financial Institutions.
Geplaatst op 20-05-2020

< VorigeVolgende >


Share on: