VKG biedt hogere maximale pakketkorting

VKG past per 23 mei de korting op nieuwe zakelijke en particuliere (volmacht) verzekeringspakketten aan. De maximale pakketkorting voor zowel zakelijke als particuliere verzekeringen wordt hoger en bedraagt maximaal maar liefst 12%. Ook is pakketkorting beschikbaar voor maatschappijen die tot dusver niet meededen in de kortingsregeling.

Binnenkort introduceert VKG hier bovenop ook nog een zeer aantrekkelijke extra korting voor particuliere voertuigen. Financieel adviseurs kunnen zo voor de klant het beste aanbod combineren in één pakketpolis én vaak meer pakketkorting bieden.
 
Andere telling
VKG berekent de pakketkorting op een andere manier. De pakketkorting wordt gelijk aan de korting die maatschappijen zelf ook bieden. De korting varieert daardoor per maatschappij. Veel maatschappijen hanteren een maximale pakketkorting van 12%. VKG hanteerde voorheen een kortingsstaffel tot maximaal 8% voor zakelijke en 10% voor particuliere pakketten. De maximaal mogelijke pakketkorting is dus beduidend hoger.
 
Extra voertuigkorting
VKG biedt binnenkort ook de extra voertuigkortingen van a.s.r. en Nationale-Nederlanden voor particuliere pakketten aan. a.s.r. biedt extra voertuigenkorting tot maximaal 25% bij 5 voertuigen. Nationale-Nederlanden biedt particulieren 4% extra korting op de personenautoverzekering in combinatie met een Woonhuis- of Inboedelverzekering.
 
Korting op Rechtsbijstandverzekering
Bij het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering van Anker, ARAG of DAS in een pakket biedt VKG pakketkorting op deze verzekering. In het pakket moet naast de rechtsbijstandverzekering nog minstens één andere verzekering aanwezig zijn. Voor zakelijke pakketten is de korting 4% op de rechtsbijstandverzekering, voor particuliere pakketten is de korting 8%.
 
Eric-Jan van den Berg, directeur Commercie: “Bij VKG aangesloten adviseurs waarderen het ‘supermarktmodel’ van VKG; het kunnen combineren van meerdere maatschappijen binnen één verzekeringspakket. De volmachtgevers van VKG boden in hun eigen pakketten echter soms meer korting dan VKG kon bieden. Om klanten zowel het vertrouwde supermarktmodel te bieden én te laten profiteren van de hoogst mogelijke korting past VKG de pakketkorting nu aan.”
Geplaatst op 15-05-2020


Share on: