VLC & Partners neemt advieskantoor Kramer Assurantiën over

VLC & Partners heeft per 1 mei de portefeuille overgenomen van advieskantoor Kramer Assurantiën B.V.. De overname van Kramer sluit naadloos aan bij de groeiambitie van VLC & Partners om sterke en kwalitatief hoogwaardige partners toe te voegen.

V.l.n.r.: Paul Kramer van Kramer Assurantiën, Martin Weltje, directeur Risk bij VLC & Partners, Lando te Molder, algemeen directeur VLC & Partners
 
Kramer Assurantiën richt zich alleen op Zakelijk Risk aan de bovenkant van de zakelijke markt. Bij de overname zijn drie werknemers meegegaan naar VLC & Partners. De focus en professionaliteit van het kantoor passen perfect in de strategie van VLC & Partners waarbij het bedrijf zich richt op de mid-corporate bedrijven met specifieke Risk- en EB propositie.

"Met de overname verwelkomen wij prachtige bedrijven uit de regio Veghel bij VLC & Partners. Daarnaast biedt de regio veel kansen om verder te groeien. Samen met de medewerkers van Kramer, die onderdeel worden van VLC & Partners, bouwen we verder aan de hoogwaardige dienstverlening die klanten van ons gewend zijn", aldus directievoorzitter Lando te Molder.

"Deze overname biedt een toekomstvaste oplossing voor onze klanten en medewerkers," vervolgt Paul Kramer. "De kans die we beiden zien om ons verder te ontwikkelen in de regio biedt vertrouwen voor de verdere uitbouw van onze dienstverlening."

Geplaatst op 19-05-2020


Share on: