Cromax introduceert nieuwe ChromaWeb-app voor verhoogde productiviteit

De nieuwe ChromaWeb-app van Cromax voor smartphones en tablets is nu beschikbaar in de AppStore en Google Play. De ChromaWeb-app helpt autoschadeherstellers om sneller en preciezer te werken.

De app heeft enkele extra functies, waaronder een barcodelezer die een toegevoegde waarde levert bij het bepalen van digitale kleurformules. De ChromaWeb-app is gratis en biedt dezelfde functionaliteit als ChromaWeb, de uitgebreide cloud-based software voor het ophalen van Cromax kleuren. 

De ChromaWeb-app helpt autoschadeherstellers om sneller en preciezer te werken. Ze hebben toegang tot Cromax kleurgegevens en kunnen deze direct via de smartphone delen met bijvoorbeeld een netwerk van autoschadeherstelbedrijven. In combinatie met de spectrofotometer ChromaVision Pro Mini vormt de ChromaWeb-app de meest geavanceerde digitale kleurmanagementoplossing via ChromaConnect. 
 
De nieuwe app is een centraal onderdeel van ChromaConnect en biedt schadeherstellers rechtstreekse toegang tot de wereldwijde kleur- en productdatabase. "De app kan naadloos worden geïntegreerd in de bestaande digitale infrastructuur van elk autoschadeherstelbedrijf. Het is vooral makkelijk inzetbaar binnen een netwerk van schadeherstelbedrijven, omdat kleurformules snel en gemakkelijk zijn te delen met verschillende locaties," zegt Olaf Adamek, Brand Manager bij Cromax voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. 
 
De app maakt automatisch een back-up in de cloud van alle persoonlijke formules, zodat deze op elk moment kunnen worden opgehaald, onafhankelijk van de locatie van de schadehersteller. Verder helpt hij herstellers zelfs met het beslissen over hoeveel lak een specifieke reparatie nodig heeft. De ChromaWeb-app biedt snelle en gemakkelijke toegang tot een altijd up-to-date database van kleurformules, waardoor autoschadeherstelbedrijven hun productiviteit en precisie kunnen verhogen. Met de app kunnen schadeherstellers kleurformules sneller ophalen en hun kleurmanagement vereenvoudigen. Adamek concludeert: "De gebruiksvriendelijke, intuïtieve interface maakt de ChromaWeb-app een onmisbaar hulpmiddel voor alle autoschadeherstelbedrijven."

De ChromaWeb-app is nu te downloaden via de Apple Store en Google Play. Voor meer informatie over Cromax en haar oplossingen voor digitale kleurafstemming gaat u naar www.cromax.com/nl/chromaweb.

Voor meer informatie over Cromax, zie www.cromax.nl
Geplaatst op 03-06-2020


Share on: