Drie nieuwe medewerkers voor DUPI Underwriting Agencies

Op 1 juni jongstleden zijn Dominique Smit en Chris van Gorkum in dienst getreden bij DUPI Underwriting Agencies. Dinka Mujic volgde op 15 juni.

Dominique Smit (40) werkt sinds 1 juni bij DUPI Underwriting Agencies als Senior Claims Handler Marine. Dominique is afkomstig van RSA, waar hij sinds 2011 werkte als Senior Claims Handler Marine. Daaraan voorafgaand werkte hij als Claims Handler bij HDI (sinds 2001). Dominique brengt bijna 20 jaar aan kennis en ervaring in het vak van Marine Claims Handling met zich mee.

Op 1 juni is ook Chris van Gorkum (30, foto) gestart bij DUPI Underwriting Agencies, als Claims Handler CAR/Engineering. Chris komt uit de stal van Averó Achmea. Hij startte daar in 2016 als Claims Handler Property, zijn laatste functie was Claims Handler Engineering Insurances. Tijdens zijn studie werkte Chris als juridisch medewerker bij verschillende Nederlandse advocatenkantoren. Chris heeft een Master Privaatrecht en Staats- en Bestuursrecht van de Vrije Universiteit Amsterdam en heeft de short track Master Verzekeringsrecht aan de UvA Business School met succes afgerond.

Dominique en Chris rapporteren beiden aan Bjørn Kalden, Claims Director DUPI Underwriting Agencies.

Dinka Mujic (32) is op 15 juni in dienst getreden als Financial Assistant voor DUPI Underwriting Agencies. Dinka werkte de afgelopen acht jaar bij KPN en is zeer ervaren op het gebied van Credit Control. Dinka rapporteert aan Marleen Mac-Donald, Director Finance, Operations & IT DUPI Group.

Geplaatst op 26-06-2020


Share on: