Heilbron Groep neemt Van der Linden Adviesgroep over

De Heilbron Groep neemt de Van der Linden Adviesgroep uit Bocholtz over. Hiermee verstevigt de Heilbron Groep haar positie in het zuiden van het land.

Foto: Roger van der Linden

De Heilbron Groep heeft de laatste jaren een sterke groei gekend. Dit is zowel tot stand gekomen door autonome groei als door diverse overnames. Hierdoor is de Heilbron Groep met het verzekeringsadviesbedrijf, woningmakelaardij, volmachtbedrijf en arbodienstverlening intussen uitgegroeid tot een van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland.

Van der Linden Adviesgroep is een gevestigde naam in Zuid-Limburg en is regionaal actief als advieskantoor en gevolmachtigd agent. Een aanstaande wisseling in het management én de ontwikkeling in de volmachtmarkt waren de aanleiding om aansluiting bij een grotere partij te overwegen. Dit is uiteindelijk de Heilbron Groep geworden. Roger van der Linden, directeur van Van der Linden Adviesgroep en tevens voorzitter van Adfiz: “Persoonlijk onafhankelijk advies in de regio, ondersteund door een efficiënte automatisering, is altijd onze kracht geweest. Onze aansluiting bij de Heilbron Groep zal ons ons nog beter in staat stellen om precies dat te blijven doen en onze relaties zullen daarvan gaan profiteren.”
 
“De overname van Van der Linden is een nieuwe stap in het creëren van een krachtig en breed advies- en assuradeurenbedrijf met een sterke positie in heel Nederland,” aldus Bas van Twillert, CCO van de Heilbron Groep. Roger van der Linden blijft als directeur actief bij het assurantiekantoor in Bocholtz.
 
Geplaatst op 09-06-2020


Share on: