Mark Vos start Global P&C Loss Adjusting & Consultancy

Na exact 44 jaar bij Crawford gewerkt te hebben is Mark Vos per 1 mei jl. zijn bedrijf Global P&C Loss Adjusting & Consultancy B.V. begonnen. Het idee van een eigen onderneming is hem met de paplepel ingegoten: Mark stamt uit een familie van ondernemers die al 200 jaar het hoofd boven water houden. Daarnaast wilde Mark ook na zijn pensioen in het expertisevak blijven. “Want dat is te leuk om mee te stoppen.”

De afgelopen zeven jaar was Mark verantwoordelijk voor de kwaliteit en inhoud van het 15 landen tellende Crawford-netwerk in Central Eastern Europe & Eurasia. Het idee om een BV op te richten stamt uit 2013, maar de BV werd in 2015 pas daadwerkelijk opgericht, waardoor Mark alle tijd heeft gehad om zich voor te bereiden op het zelfstandig ondernemerschap.

De diensten die hij aanbiedt behelzen het behandelen van complexe internationale schade-expertises, als zelfstandig expert alsook in teamverband, waarbij hij het team completeert en zo mogelijk jonge medewerkers opleidt in schade-expertise van complexe dossiers dan wel internationale dossiers met lokale polissen en masterpolissen in de setting van couleur locale.
Geplaatst op 11-06-2020


Share on: