Ruud van Baast verlaat branche  

Ruud van Baast, Productmanager Automotive bij Allianz Nederland, verlaat na bijna 9 jaar de branche voor een nieuwe uitdaging. Hij wordt met ingang van het nieuwe ijshockeyseizoen Directeur-Bestuurder van de ijshockeyclub de Tilburg Trappers.

"The best way to predict the future is to create it," aldus Van Baast. “Na bijna 9 jaar Allianz is het nu tijd om de volgende stap richting die toekomst te zetten. Waarom dan, zul je denken? Wel, hierom: de club staat voor misschien wel de grootste krachtproef in de historie. Wanneer men dan een beroep op je doet, kun je eigenlijk geen nee zeggen. En dus mag ik hier aankondigen dat ik per ingang van het nieuwe seizoen Directeur-Bestuurder zal worden bij de mooiste ijshockeyclub van Nederland en Duitsland: Tilburg Trappers. Waar passie, hobby en werk bij elkaar gaan komen.”  

Als Productmanager binnen de Market Managementafdeling van Allianz Benelux houdt Van Baast zich bezig met het bepalen van de doelgroepen en de positionering van alle automotive producten (verzekeringen) in diverse marktsegmenten. Daarnaast is hij medeverantwoordelijk voor het realiseren van het beoogde marktaandeel en productrendement.

Het laatste interview dat wij met hem hadden verscheen in het decembernummer van 2019. Klik hier om het artikel te lezen.

Foto: door Cindy van der Helm
Geplaatst op 09-06-2020


Share on: