Volg de actuele ontwikkelingen van de financiële markten

Financieel adviseurs worden door Scildon uitgenodigd om in de komende weken de ontwikkeling te volgen van de financiële markten via korte digitale updates die door financieel analist en strateeg Corné van Zeijl worden verzorgd.

Financiële markten
De financiële markten zijn nerveus. Zet het herstel door? Of staan we aan de vooravond van een langdurige economische en financiële crisis? Juist nu is het voor financieel adviseurs belangrijk de actuele ontwikkelingen op de financiële markten op de voet te volgen. Zodat zij hun klanten goed kunnen informeren.
 
Drie korte uitzendingen
Op drie vrijdagen zal Corné van Zeijl in drie korte webinars van elk 20 minuten een overzicht geven van de voor financieel adviseus belangrijke ontwikkelingen op de financiële markten. Corné van Zeijl is analist en strateeg bij ACTIAM, columnist bij het FD en beurscommentator bij RTL-Z en BNR.
 
Data en tijden
De uitzendingen vinden plaats op:
  • Vrijdag 5 juni 2020 - 9:00 uur tot 9:20 uur
  • Vrijdag 26 juni 2020 - 9:00 uur tot 9:20 uur
  • Vrijdag 10 juli 2020 - 9:00 uur tot 9:20 uur
 
Alle adviseurs zijn welkom!
Financieel adviseurs kunnen zonder kosten aan deze uitzendingen deelnemen. Aanmelding kan door een mail te sturen aan marketing@scildon.nl. Na ontvangst van deze mail ontvangen belangstellenden een link om aan de webinars te kunnen deelnemen.
 
Geplaatst op 03-06-2020


Share on: