Ad Boekraad per 1 augustus naar DUPI

Per 1 augustus 2020 treedt Ad Boekraad (55) toe tot DUPI Underwriting Agencies als Underwriting Director Property and Casualty.

Bijna 15 jaar lang was Ad als Managing Director de drijvende kracht achter RSA Nederland en hij bouwde de branche uit van veelal multinationaal vastgoed tot een Nederlandse marktleider met een breed cross-class productaanbod. De verzekeringscarrière van Ad begon in 1988. Hij startte toen als stagiair bij Aon Nederland (Hudig-Langeveldt) en sindsdien vervulde hij diverse onderschrijvings- en managementfuncties bij Royal Global, waaronder integratiemanagement in de periode van de fusie tussen Royal Insurance en Sun Alliance.
 
Als Underwriting Director Property and Casualty zal Ad verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling van deze Business Units, de coaching van de verzekeringsteams en de financiële en technische resultaten van deze portefeuilles. Met de komst van Ad keert Richard Oets terug naar zijn rol als Corporate Consultant van het managementteam van de Groep DUPI. In de afgelopen anderhalf jaar heeft Richard met succes DUPI Property Insurance gelanceerd, waarbij hij een hecht team van uitstekende Underwriters, Claims Handlers en Support collega's heeft opgebouwd, een premie van 10 miljoen euro heeft gerealiseerd en de basis heeft gelegd voor verdere winstgevende groei. Ad zal rapporteren aan Anton Cornel.
Geplaatst op 08-07-2020

< VorigeVolgende >


Share on: