Castel neemt Nederlands maritiem bedrijf over van The Hartford

Castel Underwriting Europe B.V. heeft vandaag een overeenkomst gesloten met The Hartford, voor de overname van Navigators Europe.

Castel Underwriting Europe B.V. (Castel Europe), een dochteronderneming van Castel Underwriting Agencies Limited (Castel), het MGA-formatieplatform in clubvorm heeft een overeenkomst gesloten met The Hartford, voor de overname van Navigators Europe, wat de handelsnaam is van de Bracht, Deckers & Mackelbert NV (BDM)/ASCO Continentale Verzekeringen NV (ASCO), Rotterdamse scheepvaartactiviteiten. 

De overname omvat voornamelijk Nederlandse scheepsladingen, binnenvaartschepen, gronduitrusting en aansprakelijkheidszaken. Het Navigators Europe marine underwriting team, gevestigd in Rotterdam, zal onder de overeenkomst overgaan naar Castel Europe, zodat alle relevante zaken door hetzelfde underwriting team afgehandeld blijven. Het team blijft onder leiding staan van Duco Teijema, als Marine Manager, Nederland. Duco zal rapporteren aan Gert van Middelkoop, hoofd van Castel's Marine Centre of Excellence.
 
Gert van Middelkoop: "In een markt die sterk in beweging is, is het voor ons van cruciaal belang om makelaars en klanten continuïteit in dekking en service te kunnen bieden. Het behoud van de expertise en bewezen staat van dienst van Duco en zijn team is een belangrijke indicator voor onze betrokkenheid bij de Nederlandse maritieme markt. We zijn in een sterke positie om onze oplossingen in Nederland en in heel Europa op te bouwen."
 
Mark Birrell, Chief Executive van Castel: "Deze verlengingsovereenkomst is belangrijk voor ons en stelt Castel Europe in staat om een leidende positie op de Nederlandse markt in te nemen. Belangrijk is dat het Castel de vaardigheden, ervaring en producten oplevert die nodig zijn om de ontwikkeling en uitvoering van onze Europese uitbreidingsplannen te ondersteunen, wat een belangrijk onderdeel is van onze strategie.
 
Deze stap volgt op de lancering van Castel's Marine Centre of Excellence in juni 2020, met teams in Londen en Rotterdam, die zich richten op alle klassen van de maritieme sector.
 
Geplaatst op 17-07-2020

Volgende >


Share on: