Dennis de Bruin Managing Director BMT's Commercial Shipping Europe business

Dennis de Bruin is met onmiddellijke ingang benoemd tot Managing Director voor BMT's Commercial Shipping Europe business.

Dennis is in 2004 bij BMT in dienst getreden en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de maritieme industrie, waarvan de laatste 7 jaar als Marine Director voor de nautische en cargo-afdeling van het kantoor in Rotterdam. Hij volgt Jeroen de Haas op als Managing Director van de Europese kantoren in Nederland, België en Zwitserland.

Sinds 2001 stond Jeroen de Haas aan het roer van Commercial Shipping Europe. Jeroen vervolgt zijn carrière buiten BMT om. 

Onder leiding van Dennis zal BMT een naadloze en kwalitatieve dienstverlening aan haar klanten blijven leveren en BMT stevig positioneren voor de toekomst.
 
Dennis de Bruin: "Ik ben vereerd en verheugd om vanuit de strategisch gelegen kantoren van BMT in Rotterdam, Antwerpen, Amsterdam, Groningen, Arnhem en Genève leiding te geven aan Commercial Shipping Europe. We bevinden ons op een spannend moment tijdens onze reis, omdat we ons richten op de groei van onze 'traditionele' markten en op de vraag van nieuwe klanten naar gespecialiseerd advies op het gebied van noodhulpverlening en risico-evaluatie van noodladingen.
Terwijl we ons blijven richten op onze kern, de bestaande onderzoekscapaciteiten, zullen we de wereldwijde advies- en technologieportfolio's van BMT uitbreiden om de aangrenzende markten te bereiken en te diversifiëren. Daarnaast onderzoeken we grotere projecten op het gebied van simulatie en hernieuwbare energie in Singapore en Zuidoost-Azië, en hoe we de voordelen van virtual reality-trainingen kunnen benutten met innovatieve producten zoals BMT's REMBRANDT scheepssimulator.
 Deze nieuwe weg zal ongetwijfeld zowel medewerkers als klanten inspireren en ik geniet van het vooruitzicht om een nog sterker en veerkrachtiger bedrijf op te bouwen met de bestaande ervaren professionals die in deze wereldwijde organisatie werken."
Geplaatst op 31-07-2020

< VorigeVolgende >


Share on: