Nationale-Nederlanden, VHD en Van Eijck gaan samenwerking aan

Nationale-Nederlanden, VHD en Van Eijck zijn vanaf 1 juli 2020 een nieuwe vorm van samenwerking aangegaan voor de berging van voertuigen zwaarder dan 3500kg in Nederland en het buitenland.

Klanten van Nationale-Nederlanden kunnen in dit specifieke vervoersegment (vrachtauto’s, aanhangers en lading) voortaan een beroep doen op de gespecialiseerde hulp van VHD en Van Eijck. "De meerwaarde om de krachten van twee verschillende bedrijven in één concept samen te brengen ontstond tijdens gesprekken met afzonderlijke partijen", aldus Gerard van Rooijen, directeur Nationale-Nederlanden Zakelijk Schade. "Als NN werken we elke dag aan de verdere verbetering van de dienstverlening op dit domein, waarbij het belang van de klant centraal staat. Deze nieuwe vorm van samenwerking past hier beter bij dan de traditionele dienstverlening. Voor tussenpersonen, volmachtkantoren en verzekerden wijzigt er niets in de melding van een schade of hulpoproep. Het netwerk van VHD en Van Eijck garandeert een optimale dienst- en hulpverlening."
 
Volgens Gerben Koopman, commercieel directeur VHD wordt er al langer samengewerkt met NN voor bijvoorbeeld de hulpverlening voor personenauto’s. "We waren vanaf het begin enthousiast toen NN ons benaderde om een tripartite-samenwerking aan te gaan. De meerwaarde van onze alarmcentrale is dat het zorgt voor een goede en adequate intake en opvolging bij schademeldingen. De VHD houdt hierbij oog voor de veiligheid, het materieel, de lading en het logistieke proces, waarbij de actuele situatie van de chauffeur centraal staat."
 
Max van Eijck, algemeen directeur bij Van Eijck vult aan: "Hetzelfde geldt voor ons. We denken dat deze unieke samenwerking voor de klanten van NN het beste van VHD en het beste van Van Eijck brengen. Wij hebben een jarenlange ervaring met de coördinatie van berging in zowel binnenland als buitenland. De repatriëring van transportmaterieel vanuit het buitenland is onze corebusiness en we doen dit altijd in nauw overleg met belanghebbenden." 
Geplaatst op 06-07-2020

< VorigeVolgende >


Share on: