Nieuwe vestiging voor Dubbeldam Groep in Amstelveen

Dubbeldam Groep opende onlangs een nieuwe vestiging in Amstelveen. Een strategische plek, omdat er veel omzetkansen zijn in de regio. Met name de focus op elektrisch vervoer in de regio biedt volop kansen waar dan ook op ingespeeld wordt.

Amsterdam is daarin voorloper op de rest van Nederland. Zoveel mogelijk CO2-neutraal voor “the last mile”, de laatste kilometers richting eindbestemming in de binnenstad. Een interessante markt voor Dubbeldam als dienstverlener in carrosserie en schadeherstel. Dubbeldam heeft al een aantal belangrijke klanten rond Amsterdam. Vanuit Amstelveen kunnen deze sneller bediend worden. Naast de vervoerders van personen en elektrische bedrijfswagens, trucks, wagens in en om Amsterdam, ligt er in de regio volop potentie - denk aan alle vervoer rondom Schiphol en de bollenstreek.

Elektrisch rijden is meer en meer de norm. Die verschuiving is zichtbaar, zeker in de grotere steden.
De landelijke vestigingen van de Dubbeldam groep zijn allemaal volledig ingericht op schadeherstel van elektrisch vervoer. De werkplaatsen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en de medewerkers zijn opgeleid om de elektrische voertuigen veilig en deskundig te herstellen. Alle truckvestigingen hebben NEN 9140, nodig voor het herstel van elektrische voertuigen. In Schelluinen is bovendien een aparte werkplek ingericht voor LNG/CNG op een veilige manier te herstellen.

Daarnaast kent Dubbeldam een breed aanbod in carrosserie, open en gesloten, al dan niet geconditioneerd, autolaadkranen en oprijwagens. Daarin kan de organisatie lichtgewicht toepassingen leveren – minder gewicht betekent meer CO2-neutraal - bovendien voorzien van maatwerk.

Harry Cornegé, vestigingsmanager en verantwoordelijk voor Amstelveen en Schelluinen, geeft aan: “Dat alles, samen met het vakwerk en de klantgerichtheid die we in huis hebben, maakt Dubbeldam anders dan de rest. Daarom kiezen klanten voor ons, en daarom ook hebben we vertrouwen in het nieuwe avontuur in Amstelveen. Eind september/begin oktober staat de feestelijke opening gepland en nodigen we onze klanten uit!”
Geplaatst op 16-07-2020

< VorigeVolgende >


Share on: