Online Adfiz Platformbijeenkomst 2020 op 16 september

Op woensdag 16 september organiseert Adfiz de online Adfiz Platformbijeenkomst 2020. Deze is bedoeld voor bezoekers van zowel het Particulier als het Zakelijk Platform.

De definitieve invulling van het event is Adfiz nog aan het uitwerken. Maar verwacht in ieder geval een sterk inhoudelijk en interactief programma waar men elkaar digitaal kan ontmoeten, inspireren en discussiëren over actuele thema’s.

Enkele voorbeelden:

  • een plenair programma, geleid door Mathijs Bouman (journalist, econoom en columnist bij Het Financieele Dagblad en regelmatig te gast bij Nieuwsuur en RTL Z).  
  • diverse expertsessies met zowel een particuliere als zakelijke insteek. Zo zal onze Pensioencommissie een sessie verzorgen rondom het Pensioenakkoord en praten we je helemaal bij over de laatste stand van zaken in het dossier provisietransparantie. 
  • een kennismarkt waar partners van Adfiz via film en live chat met de bezoekers in contact staan.


Gedurende de zomermaanden gaat Adfiz de defintieve vormgeving van event verder uitwerken. Adfiz houdt je regelmatig op de hoogte over de exacte invulling van het programma. Het event is opgenomen in de agenda van SCHADE magazine, waar u zich tevens voor het event kunt inschrijven.

Geplaatst op 07-07-2020

< VorigeVolgende >


Share on: