Pieter van Rossum naar Meijers Assurantiën

Pieter van Rossum maakt per 1 augustus de overstap naar Meijers, waar hij als Manager Brand leiding gaat geven aan de brandafdeling van Meijers. Pieter van Rossum heeft zijn sporen in de verzekeringsbranche ruimschoots verdiend. Hij draagt 32 jaar vakinhoudelijke ervaring met zich mee.

Ton Stalenhoef, Chief Brokerage Officer van Meijers is zeer verheugd: “Met Pieter van Rossum hebben we een vakman in huis met oog voor kwaliteit. Ik ga met hem en zijn team met veel vertrouwen de toekomst tegemoet."

Pieter van Rossum is momenteel nog werkzaam als Executive Director Property bij Willis Towers Watson. Hij heeft zijn brede ervaring opgedaan aan de kant van verzekeraar, makelaar en herverzekeringsmakelaar in de rol van specialist maar ook als manager. Over zijn overstap naar Meijers zegt Pieter: “Bij Meijers wil men heel graag zaken gedaan krijgen maar is men in deze turbulente tijden ook bereid om te veranderen. Het zijn ondernemers met een enorme drive maar wel oog houdend voor de menselijke maat. En dat is nu precies waar ikzelf ook heel graag voor wil staan."

Geplaatst op 06-07-2020

< VorigeVolgende >


Share on: