PIV Congres verplaatst naar voorjaar 2021

Door de uitbraak van het coronavirus is het 20e PIV Congres verplaatst naar 28 mei 2021. Het Verbond van Verzekeraars en Studiecentrum Kerckebosch hebben voor deze datum gekozen, omdat het belangrijkste doel, onderling contacten leggen, in een online event op kortere termijn niet haalbaar is. De inschrijving van mensen die zich al hebben aangemeld, blijft geldig.

Extra online bijeenkomst
Om vakgenoten dit najaar te voorzien van vakkennis organiseren de twee partijen op donderdagochtend 8 oktober een extra online kennisbijeenkomst. Deze sessie is gratis voor deelnemers aan het 20e PIV Congres. Na de zomer wordt het programma van deze bijeenkomst bekend gemaakt. Ook de uitnodigingen worden dan verzonden.

Aanmelden
Op de eventpagina van het PIV Congres is meer informatie te vinden over het programma, de kosten en het aanmelden. Tickets die al gekocht zijn voor het event op 27 maart 2020 blijven geldig. Personen die zich al hadden aangemeld hoeven dus niets te doen. Zij ontvangen te zijner tijd een nieuwe bevestiging van deelname.

Annuleren
Deelnemers die op 28 mei 2021 zijn verhinderd, kunnen zich kosteloos laten vervangen door een collega. Kan een ticket niet overgedragen worden? Dan kan de aanmelding kosteloos worden geannuleerd tot drie weken voor het congres. Stuur een e-mail naar: klantenservice@kerckebosch.nl.

Vragen
Neem bij vragen contact op met de klantenservice van Kerckebosch (klantenservice@kerckebosch.nl of 030-6984222).
Bron: Verbond van Verzekeraars
Geplaatst op 31-07-2020

< VorigeVolgende >


Share on: