Polygon helpt mee aan een zorgeloze zomer!

Dit jaar is het lastiger om van een ideale vakantie te genieten. En omdat Polygon altijd in oplossingen denkt, hebben we daar ook over nagedacht. We wensen iedereen een heerlijke en zorgeloze zomer toe. Want wij weten ook dat het anders kan.

Brand-, water- of klimaatcalamiteiten, klein of groot, kunnen zich altijd voordoen. Polygon is specialist op het gebied van schadeherstel en tijdelijke klimaatoplossingen en heeft vele oplossingen in huis om zorgen na schade te verminderen of zelfs weg te nemen. En ook om bouwprojecten of evenementen met vochtproblemen zo snel als mogelijk door te laten gaan. Wij zorgen voor een ideaal klimaat. We staan 24/7 gereed om te helpen een schade te herstellen of een tijdelijke klimaatoplossing te bieden.

En dat doen we ook tijdens de zomer. Heb je nog geen definitieve vakantieplannen, maar ben je wel toe aan een break? Pak dan een Zorgeloos Zomermomentje en geniet. En ben je enthousiast geworden over de mini-vakantie, dan kun je ook het gratis souvenir-zonnebrildoekje bestellen. 
Advertorial
Geplaatst op 02-07-2020

< VorigeVolgende >


Share on: