SCHADE magazine wenst u in deze bijzondere periode een heel fijne zomer

Ook in de zomerperiode houden wij u op de hoogte van het actuele schadenieuws en zullen wij regelmatig berichten plaatsen op de website. De komende weken ontvangt u alleen op vrijdag het wekelijkse nieuwsoverzicht. De eerste dinsdageditie verschijnt in week 35. SCHADE magazine wenst u een fijne zomervakantie en voor de thuisblijvers c.q. doorwerkers, een mooie zomer.

Het nieuws wordt ook gedurende de zomerperiode op de website geplaatst. Dus zijn er binnen uw bedrijf benoemingen, productvernieuwingen, samenwerkingen of andere nieuwsfeiten, stuurt u uw persberichten ook in deze zomermaanden vooral naar de redactie. Persberichten kunt mailen naar redactie@schade-magazine.nl

De schoolvakanties zijn in de regio Noord op 4 juli begonnen en lopen tot en met 16 augustus. Voor de regio Midden lopen de schoolvakanties van 18 juli tot en met  30 augustus. Voor de regio Zuid beginnen de schoolvakanties op 11 juli en lopen tot 23 augustus. Deze data zijn door de Rijksoverheid per regio bepaald en scholen mogen hier niet van afwijken. 

Vakantie in binnen- of toch naar het buitenland? Wij wensen u en de uwen een behouden heen- en terugreis en een gezonde en schadevrije vakantie!

Op vrijdagen ontvangen de abonnees per e-mail via de Nieuwsbrief een weekoverzicht. Dat gaat tijdens de zomervakantieperiode gewoon door. Adverteren hierin is in deze zomermaanden onverminderd mogelijk. Voor informatie hierover graag uw e-mail richten aan info@schade-magazine.nl

Namens redactie en uitgever SCHADE magazine.
Geplaatst op 13-07-2020

< VorigeVolgende >


Share on: