Simon van den Enden benoemd als National Sales Manager Schadeherstel

PPG Automotive Refinish Benelux heeft Simon van den Enden (61) benoemd als National Sales Manager Schadeherstel Nederland. In deze functie wordt hij verantwoordelijk voor de commerciƫle activiteiten voor de autolakmerken van PPG Industries (PPG, Nexa Autocolor en Max Meyer) in Nederland.

De functie van Van den Enden is nieuw in het leven geroepen nadat de PPG- Automotive Refinish Benelux organisatie werd aangepast tot een efficiënte sales-organisatie in Nederland en België.

In zijn nieuwe functie als National Sales Manager Schadeherstel Nederland wordt Simon van der Enden verantwoordelijk voor de sales-activiteiten op de Nederlandse markt. Hij stuurt de drie regiomanagers voor Nederland aan en houdt zich bezig met de ondersteuning van het dealerkanaal en met de marktbewerking van de zogeheten MSO (Multi Site Operations). Dit zijn klanten met meerdere vestigingen zoals schadeherstelketens, importeurs en stakeholders. Van den Enden valt direct onder de leiding van Ronald Schoonbeeg (Market Director Benelux), eindverantwoordelijk voor de PPG Automotive Refinish Benelux organisatie.

Van den Enden beschikt over een ruime ervaring in de schadeherstelbranche. Voordat hij in dienst trad bij PPG Automotive Refinish Benelux was hij werkzaam als key accountmanager autolakken bij Hodij Coatings, dealer van onder meer PPG en Nexa Autocolor, en recentelijk overgenomen door PPG. Eerder werkte Van den Enden nog voor BASF Coatings Services in Maarsen. In zijn nieuwe functie als National Sales Manager Schadeherstel Nederland ligt de nadruk voor Van den Enden (mede) op de vermarkting van de Moonwalk, de nieuwe gepatenteerde halfautomatische mengmachine die PPG vorig jaar introduceerde. Met deze mengmachine voorkomt een schadeherstelbedrijf een teveel aan materiaalverbruik, vermindert het bedrijf afval en bespaart het werktijd.
Geplaatst op 06-07-2020

< VorigeVolgende >


Share on: