Rembrand Duindam wordt mede-eigenaar HlpC Expertise

Per 1 september a.s. zal Rembrand Duindam, die vanaf 1995 als schade-expert werkzaam is voor verzekeraars, zich als partner aansluiten bij HlpC Expertise. Daar zal hij als expert voor verzekerde gaan samenwerken met Pank van Heemskerk. Rembrand is momenteel als senior schade-expert werkzaam bij Lengkeek.

Rembrand startte zijn carrière als schade-expert in 1995 bij de Expertise Groep Nederland. Vervolgens is hij steeds minimaal vijf jaar verbonden geweest aan een aantal expertisebureaus, waaronder GAB, EMN, RVJ en Lengkeek.

Rembrand: “In verband met de groei van het aantal opdrachtgevers en de omvang van zijn portefeuille werd ik begin 2020 door Pank van Heemskerk benaderd. Hij vroeg mij om na te denken over de vraag of het vak van expert voor verzekerde wat voor mij zou zijn. Na diverse gesprekken te hebben gevoerd heb ik er een goed gevoel over gekregen en ben ik enthousiast geworden om mij als partner aan te sluiten bij HlpC.

Pank van Heemskerk is, nadat hij als bedrijfsadviseur en financieel adviseur bij diverse bedrijven heeft gewerkt, sinds 2008 werkzaam als expert voor verzekerde. Hij bracht advies uit aan partijen die schade hadden en daarmee geholpen moesten worden. Het vak sprak hem dusdanig aan dat hij hiermee verder is gegaan. Inmiddels heeft hij al vele schades naar volle tevredenheid van alle partijen afgewikkeld.

Ik wil, na jaren voor verzekeraars te hebben gewerkt, nu de verzekerde gaan bijstaan. Bij een calamiteit komen zeer veel zaken op hen af en ik denk dat ik hen met mijn deskundigheid, ervaring en empathie zeker verder kan helpen. Vanaf 1 september zullen wij daarbij werkzaam zijn onder de naam HlpC Expertise.”

Geplaatst op 04-08-2020


Share on: