ARAG vindt financieel adviseurs met Advieskeuze.nl

Bij het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering is goed financieel advies essentieel. Een advies dat past bij de persoonlijke situatie van de klant. ARAG helpt haar samenwerkende advieskantoren met een betere online zichtbaarheid en vindbaarheid. Om dit te bereiken zijn zij een samenwerking aangegaan met Advieskeuze.nl.

Samenwerking ARAG en Advieskeuze.nl
Frank Rensen, manager Commercie bij ARAG: “De samenwerking met Advieskeuze.nl is voor ons een logische stap. Om klanten beter te helpen bij de keuze van een onafhankelijk adviseur, hebben wij een nieuwe adviseurzoeker van Advieskeuze.nl op onze website geïmplementeerd. Hierin is relevante informatie over ieder advieskantoor te vinden, zoals de contactgegevens, openingstijden en medewerkers. Alle onafhankelijke advieskantoren waarmee ARAG samenwerkt, worden getoond in de adviseurzoeker en op gelijke wijze behandeld. Ieder zoekresultaat met advieskantoren wordt getoond op basis van de ingevoerde postcode en gesorteerd op afstand. Een mooie versterking van de samenwerking met onze business partners. Want zij worden hiermee een stuk zichtbaarder en vindbaarder voor klanten die online op zoek zijn naar goed advies.”

Zoekresultaat en afspraken voor adviseurs
‘Zoek een onafhankelijk adviseur’ op ARAG.nl toont alleen de advieskantoren die samenwerken met ARAG. Via de adviseurzoeker kunnen bezoekers doorklikken naar de profielpagina van het advieskantoor en een contactverzoek sturen. De klant en het kantoor ontvangen een bevestiging per e-mail. En in de gratis extranet omgeving van Advieskeuze.nl voor kantoren is de aanvraag voor een adviesgesprek ook te zien.

Christian Bouter, medeoprichter van Advieskeuze.nl: “De samenwerking met ARAG is een mooie bekroning op ons harde werken in de afgelopen negen jaar. Het platform van Advieskeuze.nl wordt breed gedragen en bijna 7.000 dienstverleners in Nederland hebben een gratis extranet account geactiveerd. Mede door de belangrijke steun van verzekeraars Avéro Achmea, a.s.r., De Amersfoortse, Scildon, Nationale Nederlanden en nu ook ARAG. Het is in het belang van de gehele financiële branche om de toegevoegde waarde van goede financieel adviseurs online zichtbaar en vindbaar te maken.”

 
Geplaatst op 01-09-2020

< VorigeVolgende >


Share on: