Samenwerking tussen FinConnect en AWI

AWI en FinConnect gaan een nieuwe samenwerking aan. Via AWI-Connect is het nu mogelijk door middel van AWI Smart Forms (ASF) om de module Slimme Formulieren van FinConnect aan te roepen en zo alle gewenste digitale formulieren te kunnen versturen naar relaties.

De samenwerking wordt vorm gegeven op een tweetal gebieden:
  1. Ook vanuit AWI-Connect is het nu mogelijk door middel van AWI Smart Forms (ASF) om de module Slimme Formulieren van FinConnect aan te roepen en zo alle gewenste digitale formulieren (schadeformulieren, aanvraagformulieren, UBO-formulieren, SEPA-formulieren, Zorgplichtformulieren, etc.) te kunnen versturen naar relaties;
  2. AWI gaat een nadrukkelijke rol spelen in het doorontwikkelen van FinConnect.
Alle AWI-kantoren kunnen gebruik gaan maken van de mogelijkheden van Slimme Formulieren. Dit wordt via AWI Connect ontsloten via de module AWI Smart Forms. AWI Smart Forms is geïntegreerd op het AWI Connect platform en voldoet hiermee direct aan de laatste eisen qua security en regelgeving. 

Daarnaast werkt AWI op dit moment aan een module waarbij door de klant aangeleverde gegevens t.b.v. naverrekening automatisch in ANVA kunnen worden ingevoerd.

 
Geplaatst op 11-09-2020


Share on: