Frans Blom voorgedragen als lid van de Raad van Commissarissen van Aegon

Aegon draagt Frans Blom voor als lid van de Raad van Commissarissen voor een termijn van vier jaar. Het voorstel tot de benoeming is goedgekeurd door De Nederlandsche Bank (DNB) en zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Aegon in 2021. Tot die tijd zal Frans Blom de vergaderingen van de Raad van Commissarissen als toehoorder bijwonen.

Frans Blom (1962) heeft een brede ervaring in management consultancy die hij heeft opgedaan tijdens de 30 jaar dat hij voor Boston Consulting Group (BCG) heeft gewerkt, een in de VS gevestigde management consulting firma met een wereldwijde aanwezigheid. Sinds 2018 is hij ook lid van de Raad van Commissarissen van vermogensbeheerder Van Lanschot Kempen, vanaf april 2020 in de rol van voorzitter. 
"We heten Frans van harte welkom bij Aegon en kijken uit naar de samenwerking in de Raad van Commissarissen. Hij heeft diverse senior functies bekleed in de management consultancy en heeft banken, verzekeraars en pensioenuitvoerders geadviseerd over hun groeistrategieën, prestatieverbeteringsprogramma's en bedrijfstransformaties. Dit onderstreept zijn inzichten in bedrijfsstrategie en het stimuleren van verandering, evenals zijn diepgaande kennis van de financiële dienstverlening", aldus William Connelly, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Aegon.
Geplaatst op 30-10-2020

< VorigeVolgende >


Share on: