Klap Verzekeringsmakelaar neemt M. Smit Assurantiën over

Per 1 oktober heeft Klap Verzekeringsmakelaar de portefeuille en activiteiten van M. Smit Assurantiën (MSA) uit Heemstede overgenomen.

Met deze overname heeft Klap de eerste concrete stap gezet in het realiseren van de groeiambities via acquisities naast de verdere uitbouw van organische groei. Klap is samen met Nedvest sinds mei van dit jaar actief in overnames met een duidelijke focus op portefeuilles met een gezond aandeel zakelijke schadeverzekeringen.

“Met de overname door Klap is de dienstverlening aan mijn relaties voor de toekomst gewaarborgd. Ik heb gemerkt dat Klap dezelfde hoge maatstaven hanteert als het gaat om dienstverlening aan de klant. Via Klap maken mijn relaties meteen een stap naar een hedendaagse wijze van beheren van hun verzekeringen. Vanaf de eerste kennismaking voelde het goed. De wijze waarop het hele proces is gelopen – van intentie, boekenonderzoek tot de transactie zelf – heeft mij de bevestiging gegeven de juiste keuze te hebben gemaakt.” aldus Mario Smit. 

“Wij zijn trots dat een betrokken ondernemer als Mario Smit ons de goede zorg voor zijn relaties toevertrouwt. Samen met ons team en het M&A team van Nedvest hebben wij binnen afzienbare termijn de wensen van Mario in vervulling kunnen laten gaan en daarmee de overname kunnen realiseren.” aldus CEO Jorg Roodbeen

Klap zal alle relaties van MSA vanuit haar Amsterdamse locatie gaan bedienen. Mario Smit zal samen met zijn vrouw een langgekoesterde wens tot het maken van lange reizen in vervulling laten gaan.

Zowel de directie van Klap als Nedvest zijn verheugd met deze stap en zijn voornemens de komende jaren gezamenlijk de positie van Klap binnen de Nederlandse intermediairmarkt verder uit te bouwen. 
Geplaatst op 02-10-2020

Volgende >


Share on: