Nieuwe vestiging en extra mankracht voor Arntz | van Helden

Met ingang van vandaag opent Arntz | van Helden bv een vestiging in Nieuwleusen. Per gelijke datum treedt schade-expert Rutger Fortuin (35) in dienst. Hij zal het team van deze nieuwe vestiging versterken. Met de opening van deze derde vestiging wordt het voor Arntz | van Helden nog gemakkelijker om opdrachtgevers in het noorden van het land te bedienen.

Technisch expertisebureau Arntz | van Helden is gespecialiseerd in casco voor de zee-, binnen- en pleziervaart, maritieme aanbouw & garantie, landmaterieel, CAR/Property All Risks, machinebreuk, Transport/Goederen inclusief vervoerdersaansprakelijkheid en Regres, inspecties van scheepswerven, risicoanalyses en technische schades op het gebied van raceauto’s en elektronica/computers. Volgens Mark van Hamersveld, adjunct-directeur van Arntz | van Helden, speelde het bedrijf al langere tijd met de gedachte om een vestiging in het noorden te openen: “In het kader van ons streven naar meer geografische spreiding is dit kantoor in Nieuwleusen een welkome aanvulling op ons kantorennetwerk. Wij hebben bovendien tal van opdrachtgevers in het noorden van het land, die momenteel bediend worden door collega’s die woonachtig zijn in de noordelijke provincies. Opening van een regionale vestiging is dan ook een logische stap en waarborgt tevens de continuïteit van onze dienstverlening in de toekomst.

Vanuit deze vestiging, waar ook Henk Scholte en Wijtze Visser hun werkplek krijgen, zullen inspecties op het gebied van scheepvaart en landmaterieel verzorgd worden. Henk is één van de experts die tevens veel ervaring heeft met een speciaal product voor scheepswerven, de zogenaamde JH-143 inspecties. Met deze risico-inspecties, die uitgevoerd worden onder de naam Halyard Risk en gedaan worden in het kader van een aanbouwverzekering voor schepen, is zowel de werf als de verzekeraar gebaat. Rutger zal naast zijn maritieme inspecties tevens opgeleid worden om ook dit soort inspecties te kunnen verrichten.”


Rutger Fortuin

Rutger Fortuin deed de Hogere Zeevaartschool op Terschelling, heeft vervolgens een korte periode gevaren, waarna hij als expert aan het werk ging. Voor hem is de overstap van verzekeraar TVM naar expertisebureau Arntz | van Helden een mooie kans. “Ik wil mijn werk met passie en plezier blijven doen en daarnaast mijn kennis verdiepen en verbreden. Ook wil ik – waar mogelijk – mijn kennis over bijvoorbeeld preventie van schades, blijven delen met collega’s en klanten. Bij TVM deed ik voornamelijk keuringen en expertises die betrekking hebben op binnenvaartschepen en pleziervaartuigen. Bij Arntz | van Helden krijg ik de kans om mij te verbreden en mijn kennis van expertises en risico-inspecties verder te ontwikkelen, door onder andere ook schades aan zeeschepen, offshore equipment en grotere jachten te behandelen en daarnaast ook risico-inspecties op scheepswerven uit te voeren.”


Nieuwleusen

De nieuwe vestiging aan de Rollecate 71 in Nieuwleusen is op 1 oktober betrokken door Henk Scholte, Wijtze Visser en Rutger Fortuin. Vooralsnog is het kantoor telefonisch bereikbaar via 010 – 241 60 60, info@arntz.nl.

 

Geplaatst op 01-10-2020

< VorigeVolgende >


Share on: