Raad van Toezicht VOC compleet

Met de toetreding van Elise Gerritsen is de Raad van Toezicht van VOC (Vakopleiding Carrosseriebedrijf) per 1 november compleet.

Gerritsen heeft ruime ervaring in het leiden en begeleiden van bedrijven in transformatie, waarbij zij het versterken van leiderschap en duurzame organisatieontwikkeling als cruciale succesfactoren ziet. Gerritsen zet de mens, de communicatie, samenwerking en verbinding op één. De expertise van Gerritsen is daarmee een mooie aanvulling op die van Douwe Bekius en Gerard Vesseur.

Elise Gerritsen: Wat mij opvalt aan VOC is het gedegen en duidelijke aanbod van opleidingen en training en voor de carrosseriebranche. Zoals iedere opleider is VOC aan de slag met het aanbieden van meer digitale, flexibele en innovatieve leervormen. Het echte onderscheidend vermogen wordt door de mensen van VOC bepaald. Als zij voelen dat ze impact kunnen maken in hun vak of leiderschap, waardoor klanten, cursisten en stakeholders van VOC zich ook verder kunnen versterken, dan is er voor iedereen winst te behalen. Daar draag ik heel graag aan bij.”

Piet Hompus, waarnemend directeur VOC: “We zijn verheugd met de komst van Elise. De diversiteit aan persoonlijkheden en competenties in de Raad van Toezicht is een goede zaak voor VOC.”

Douwe Bekius, voorzitter van de Raad van Toezicht van VOC: “Elise heeft aandacht voor de mens binnen en buiten VOC. Zij is een waardevolle aanvulling en wij zijn verheugd dat de Raad van Toezicht van Stichting VOC nu compleet is. Er zijn al belangrijke en mooie stappen gezet, en met Elise erbij kunnen we alle andere vraagstukken de komende tijd vastpakken.”

Geplaatst op 27-10-2020

< VorigeVolgende >


Share on: