ACP en NPB kiezen voor ARAG Veiligheidspolis

Al meer dan tien jaar biedt ARAG de leden van de ACP door middel van de ACP Rechtshulppolis een voordelige rechtsbijstandverzekering voor het hele gezin. Ook de Nederlandse Politiebond (NPB) kiest nu voor ARAG als juridisch probleemoplosser voor haar leden.

Rechtshulp bij privéproblemen
Politiebonden ACP en NPB leveren hun leden alle noodzakelijke rechtshulp bij problemen op het gebied van werk en inkomen. In aanvulling daarop biedt ARAG een verzekering van rechtshulp bij privéproblemen. Ook is het mogelijk een partner aanvullend te verzekeren van juridische bijstand bij problemen op zijn/haar werk. Een politievrijwilliger kan bij ARAG terecht voor een rechtshulpvoorziening in verband met zijn hoofdbaan.

50.000 leden
Met ingang van 2021 gaan ACP en NPB intensiever samenwerken bij het behartigen van de belangen van hun (gezamenlijk) 50.000 leden. De eerste stap in de samenwerking tussen ACP en NPB is ook de samenwerking met ARAG. Vanaf 1 januari 2021 kunnen ook de leden van de NPB kiezen voor een passende gezinsrechtsbijstandverzekering van ARAG.

ARAG Veiligheidspolis
Vanwege de samenwerking tussen ACP, NPB en ARAG krijgt de ACP Rechtshulppolis vanaf 1 januari 2021 een nieuwe naam: de ARAG Veiligheidspolis. Deze verzekering kan nu gesloten worden door zowel ACP- als NPB-leden. Ook de bestaande ACP Rechtshulppolissen worden per prolongatie omgezet naar deze ‘nieuwe’ verzekering. De polisvoorwaarden zijn inhoudelijk niet veranderd. 

Gemiddelde van 8,4 
Frank Rensen, manager Commercie & Volmachten: “Politiemensen en boa’s die in 2020 gebruikmaakten van de ACP Rechtshulppolis gaven ARAG gemiddeld een 8,4 voor bewezen diensten. Daar zijn wij erg trots op en wij zijn blij dat nu ook de NPB gekozen heeft voor ARAG! Dit biedt ons nog meer mogelijkheden om de portefeuille van de ARAG Veiligheidspolis te laten groeien.” 

 

Geplaatst op 11-12-2020

< VorigeVolgende >


Share on: