GlasGarage als eerste keten gecertificeerd voor Branchenormering Ruitschadeherstel

Ruitschadeherstelbedrijven kunnen zich sinds medio 2019 certificeren voor de “branchenormering ruitschadeherstel”. Dankzij deze nieuwe normering wordt de kwaliteit van het steeds complexer wordende specialisme ruitschadeherstel geborgd. GlasGarage is met haar 85 vestigingen als eerste keten met vlag en wimpel geslaagd voor de audit van deze normering.

Brancheorganisatie FOCWA is buitengewoon trots op de certificering van GlasGarage. Directeur Femke Teeling: “Het is mooi dat in een keer 85 bedrijven zich certificeren voor dit kwaliteitskeurmerk. Zij hebben nu al de noodzakelijke stappen gezet bij de borging van kwaliteit en veiligheid in een sector waar de complexiteit van het vakgebied exponentieel toeneemt. Mede dankzij dit keurmerk houdt GlasGarage haar kennis en kunde van het vakmanschap nog beter op peil om ook naar de toekomst toe duidelijke toegevoegde waarde te kunnen bieden aan berijders én natuurlijk aan huidige maar ook nieuwe Business Partners.”  
 
Danielle Smulders van GlasGarage is erg verheugd om, namens alle aangesloten Franchisenemers, het certificaat in ontvangst te nemen: “Deze certificering behaal je enkel door hard te werken als team. Overal moet het kloppen: zowel in de vestiging als op het hoofdkantoor. Als GlasGarage  zijn wij dan ook bijzonder blij dat wij nu dit certificaat behalen omdat wij dit zien als een duidelijke erkenning van onze nadrukkelijke focus op kwaliteit en dienstverlening! Daarnaast  is het een eer om dit certificaat als eerste keten in de branche  te mogen ontvangen Wij zijn dan ook trots op onze Franchisenemers en natuurlijk hun medewerkers.” 
 
De meer dan 300 ruitherstelbedrijven die lid zijn van brancheorganisatie FOCWA, dienen zich te certificeren voor de branchenormering ruitschadeherstel. Hiermee zetten zij een noodzakelijke stap naar de borging van kwaliteit en veiligheid in de sector. Ze bewijzen dat ze met hun bedrijf beschikken over de nodige kennis en kunde om de autoruiten van nu en die van de toekomst de herstellen. Consumenten die hun autoruit bij een gecertificeerd FOCWA-lid laten herstellen zijn gegarandeerd van ‘veiligheid door vakmanschap’.
Geplaatst op 10-12-2020

< Vorige


Share on: