Nieuwe samenwerking in rechtsbijstand voor CNV leden

Vanaf 1 januari 2021 zal vakbond CNV (CNV Connectief en CNV Vakmensen) in samenwerking met SRK Groep en Anker Insurance Company particulieren een rechtsbijstand gaan aanbieden. Onder de naam CNV Rechtsbijstand worden 250.000 leden de mogelijkheid van juridische hulp bij particuliere juridische kwesties geboden.

Met deze samenwerking willen de deelnemende partijen de dienstverlening aan de leden verder verbeteren. Dit door online gemak slim te combineren met persoonlijke, vakbekwame hulpverlening.

Het CNV blijft doen waar ze expert in is, namelijk haar leden juridische hulp verlenen op het gebied van werk en inkomen. Bijvoorbeeld bij ontslagprocedures, reorganisaties en loonconflicten. Met de samenwerking met Anker Insurance en SRK wil het CNV haar rechtshulppakket nog aantrekkelijker maken voor bestaande en nieuwe leden. Hierbij staat persoonlijke aandacht en toegankelijke dienstverlening centraal. 

Anker Insurance Company en SRK Groep willen het CNV gezamenlijk bijstaan. Samen hebben deze rechtsbijstandsorganisaties meer dan 110 jaar ervaring in juridische dienstverlening. In deze samenwerkingscombinatie is Anker Insurance Company n.v. de verzekeraar en zijn SRK Rechtsbijstand BV en Anker Rechtshulp b.v. verantwoordelijk voor de rechtshulp. Voor zaken die buiten de dekking van CNV Rechtsbijstand vallen, kunnen de leden voor een vaste prijs terecht bij Brandmeester dat juridische hulp aanbiedt voor de onverzekerde markt.

Geplaatst op 07-12-2020

< VorigeVolgende >


Share on: