Nina Rosenthal nieuw bestuurslid FOCWA

Nina Rosenthal is door de Ledenraad van FOCWA unaniem gekozen tot nieuw bestuurslid van de vereniging. Als vertegenwoordiger van de ketens van ruitherstelbedrijven volgt Nina Rosenthal Karen Dijkstra op die sinds 2018 bestuurslid was van FOCWA.

De Ledenraad van FOCWA koos op 7 december laatstleden Nina Rosenthal als nieuw bestuurslid namens de ketens van ruitherstelbedrijven. Zij is sinds 1 september jl. actief als Commercial Director van Belron in Nederland en verantwoordelijk voor Marketing & Sales van het corporate bedrijf Carglass® en daarnaast voor het portfolio management van de drie Belron labels in de Nederlandse markt (Autotaalglas, Carglass®, GlasGarage). Rosenthal heeft veel ervaring in internationale organisaties in marketing en salesfuncties, onder andere bij Dorel Juvenile, bekend van de merken Maxi-Cosi en Quinny.

“In september startte ik bij Carglass. In een periode die volledig in het teken stond van corona, in combinatie met een zacht najaar en de snelheidsvermindering. Waarbij de toenemende complexiteit van het wagenpark ook de nodige investeringen vraagt. Vanuit mijn rol als bestuurder van FOCWA wil ik meedenken en -werken aan oplossingen voor de hele branche”, vertelt Nina.

Rosenthal neemt de plaats in van Karen Dijkstra die sinds 2018 benoemd werd tot bestuurslid van FOCWA. 
FOCWA-voorzitter Peter Brussel: “De afgelopen jaren vulde Karen haar bestuursrol op een meer dan actieve manier in. Met haar kennis van de sector wist Karen op een hoog strategisch niveau verdieping aan te brengen binnen ons bestuur. We zijn haar bijzonder dankbaar voor haar inzet en wensen haar alle goeds voor de toekomst!”
Geplaatst op 08-12-2020

< VorigeVolgende >


Share on: