Wijziging bij Schadehulp Regres BV

In verband met de continu toenemende werkzaamheden bij Schadehulp Expertisediensten BV (SHED Expertise) heeft directeur en eigenaar Frank Fukking in goed overleg besloten zijn taken bij Schadehulp Regres BV te beëindigen en zich met zijn team in de toekomst uitsluitend te richten op de uitvoering van expertise en contra-expertise diensten binnen de branche brand en varia.

Marc Bronkhorst, sinds 2016 schadebehandelaar verkeer van de onderneming, heeft daarom per 15 december 2020 alle activiteiten met betrekking tot de afwikkeling van de materiële schadegebeurtenissen en de samenwerkingsovereenkomsten met de opdrachtgevers overgenomen. 

Marjolijne Knottenbelt, letselschadebehandelaar, zal per gelijke datum in haar eigen onderneming alle lopende letselschadedossiers afwikkelen. 

In de praktijk blijven dus de mensen en behandelwijze van de dossiers gelijk. Ook de toegankelijkheid en transparante afwikkeling van de materiële schadedossiers blijft zoals het nu is. Marc maakt daarvoor gebruik van het huidige automatiseringssysteem Kimm. 

In voorkomende gevallen kunnen Marc en Marjolijne in de toekomst nog terugvallen op Frank en Annemarie, zijn dochter die ook werkzaamheden voor Schadehulp Regres uitvoerde.

Geplaatst op 24-12-2020


Share on: