Aan de schoonmaak met talkshow Captains of Cleaning

Vanaf februari is de schoonmaakbranche een talkshow rijker. Captains of Cleaning wordt maandelijks live uitgezonden vanuit de i-team Global studio. In de talkshow worden de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de sector besproken.

Presentator Rens de Jong (bekend van o.a. BNR en RTL-Z) gaat in gesprek met de hoofdrolspelers in de hospitality- en schoonmaakbranche. Inhoud en entertainment wisselen elkaar af en belangrijke vragen uit de sector worden beantwoord. Want hoe draagt ultieme hygiëne bij aan de resultaten en veiligheid binnen een bedrijf? Hoe zit het eigenlijk met duurzaamheid? En welke actuele ontwikkelingen mag je als professional in de branche niet missen?

Rens de Jong kijkt uit naar de talkshow: ‘In iedere aflevering ga ik in gesprek met experts en twee hoofdgasten, oftewel captains of cleaning. Met hen staan we stil bij een actueel thema. Er is muziek én we schakelen met een professional in het land die zich elke aflevering waagt aan een ware cleaning challenge.’

Volgens Ben van de Scheur, directeur van i-team Global, is het programma gericht op de últieme schoonmaak- en hospitalityprofessional: ‘Onze missie vanuit i-team Global is om happy & healthy buildings te realiseren. Door het faciliteren van de reeks van inspirerende afleveringen van Captains of Cleaning spreken wij iedereen aan die zich betrokken voelt bij deze missie.’

Het programma is vanaf 11 februari 10.00 te bekijken op het Youtube kanaal van i-team Global en het platform captainsofcleaning.com. In de eerste aflevering gaat Rens de Jong in gesprek met Bob Mols, aanstaand directeur bij Asito en Bart Siemerink, CEO bij Keukenhof.
Geplaatst op 29-01-2021
Share on: