Alex Broers naar HIJINK Advocaten

Alex Broers heeft vanuit TVM Verzekeringen de overstap gemaakt naar HIJINK Advocaten waar hij als letselschade-expert aan de slag is gegaan. Alex heeft lange tijd aan de verzekeringszijde gewerkt en maakte de overstap naar de ‘slachtofferkant’.

Hij werkt al meer dan twintig jaar als letselschaderegelaar. In 1996 startte hij als letselschadespecialist bij Hoge Huys Schadeverzekeringen. Hij heeft lange tijd aan verzekeraarszijde gewerkt en ruime ervaring opgedaan in de afhandeling van letselschade en overlijdensschade. Dit heeft als belangrijk voordeel dat hij de letselschaderegeling van zowel verzekeraarszijde als slachtofferzijde kent.

Alex Broers is woonachtig in Groningen. Hij verzorgt in de regio Noord Nederland de buitendienst van HIJINK Advocaten en bezoekt letselschadeslachtoffers in de regio Groningen, Leeuwarden, Heerenveen, Hoogenveen, Assen, Drachten tot aan Zwolle. 

Alex Broers voltooide naast diverse opleidingen op het gebied van letselschade een opleiding tot arbeidsdeskundige. Vanaf oktober 2020 volgt hij een opleiding tot mediator. 
 
Geplaatst op 22-01-2021

< VorigeVolgende >


Share on: