Dennis Rombouts is gestart als commercieel manager bij Midglas

Op 1 januari jl. is Dennis Rombouts gestart als commercieel manager bij glasverzekeraar Midglas. Dennis startte zijn carrière in de verzekeringsbranche in 2009. De laatste vier jaar werkte hij als zelfstandig consultant.

Dennis koos voor Midglas, omdat hij toe is aan een commerciëlere rol in de branche waar hij al goed mee bekend is. Dennis: “Het leuke van onze branche vind ik dat deze altijd aan verandering onderhevig is. Daarnaast ben ik door Jurgen Quaars extra enthousiast geworden over het bedrijf Midglas glasverzekeraar en de kansen die er voor Midglas liggen.

De rol van commercieel manager past me goed, omdat dit simpelweg in de aard van het beestje zit en ik hier energie in kan stoppen en er energie uit kan halen. Ook in mijn vorige functies is dit altijd onderdeel van m’n takenpakket geweest. Samen met mijn collega’s zal ik me gaan inzetten om onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te brengen. Ik kijk er naar uit om bij Midglas glasverzekeraar te starten!’’
 

In zijn vrije tijd onderneemt hij graag activiteiten met zijn gezin, waaronder het geven van (thai)boksles. Zoals hij zelf aangeeft, omdat hij het leuk vindt om kennis te delen en om zelf nog enigszins sportief te zijn.

Geplaatst op 15-01-2021

< VorigeVolgende >


Share on: