Detacheringsbureau ReFlex Personeel fuseert met De Vacature Makelaar

Het van origine Rotterdamse detacheringsbureau ReFlex Personeel, gespecialiseerd in financiële dienstverlening en verzekeringen, gaat per 1 januari 2021 verder onder de naam De Vacature Makelaar. Sinds haar overname in 2019 is ReFlex Personeel zelfstandig blijven opereren naast De Vacature Makelaar, waarvan Michiel van Witzenburg en Martijn Reckman eigenaar zijn.

Foto: links Michiel van Witzenburg, rechts Martijn Reckman

ReFlex Personeel is al sinds 2008 een bekende naam op het gebied van detachering en werving en selectie binnen de financiële dienstverlening. Het bedrijf bemiddelt voornamelijk ‘WFT-professionals’, zoals verzekeringsadviseurs, hypotheekadviseurs, commerciële ondersteuners, acceptanten en schadebehandelaars. “Het werd al snel duidelijk dat beide labels onder één naam een logische vervolgstap was. Ons merk is de afgelopen jaren sterk gegroeid en dat vraagt om een duidelijke marktpositionering richting de buitenwereld”, aldus Reckman. “Ons doel is om nieuwe relaties en professionals op één en dezelfde plek te verwelkomen.”
 
“De dienstverlening en manier van werken passen goed in het huidige model dat De Vacature Makelaar al jaren voert; persoonlijke en kwalitatieve dienstverlening met focus op de lange termijn,” zegt Van Witzenburg. “Voor onze relaties en professionals geen zorgen, uiteraard blijven we de huidige manier van werken hanteren, zoals jullie van ons gewend zijn.”
 
Geplaatst op 05-01-2021

< VorigeVolgende >


Share on: