Dik van Velsen (NIBE-SVV) op 69-jarige leeftijd overleden

Na een kort ziekbed is op 24 december NIBE-SVV collega Dik van Velzen op 69-jarige leeftijd overleden.

Dik was programmamanager bij NIBE-SVV, waarvoor hij al 43 jaar werkte. Hij heeft in al die jaren niet alleen veel voor de organisatie betekend, maar ook voor de verzekeringssector in het algemeen. Dik was een echte vakman, die zich met hart en ziel voor zijn werk en zijn sector inzette.

Vanaf de oprichting van de SAR vervulde Dik tevens met veel passie en kundigheid de rol van kritisch klankbord. De SAR heeft hem leren kennen als een gedreven en kundig man met een groot hart voor het assurantiebedrijf en vooral als een zeer bescheiden en hartelijke man.  
 
Hij werd door het bestuur, medewerkers en vrijwilligers van de SAR gewaardeerd voor zijn humor en hulpvaardigheid, maar zeker ook voor zijn harde werken en grote inzet voor het NIBE-SVV.
 
Dik kenmerkte zich door zijn enorme schat aan kennis en ervaring en wilde deze ook graag delen met anderen. Hij was voor een groot aantal mensen in de branche een klankbord en een mentor. Hij werd daarom door velen binnen de verzekeringsbranche gerespecteerd en gekend. Met hem is een icoon binnen de branche heengegaan. Wij zullen zijn kennis, ervaring, humor en bescheidenheid erg missen. 
 
NIBE-SVV: "Voor ons was hij een hele fijne collega; scherpzinnig, analytisch, integer en een vraagbaak voor iedereen. Onze gedachten gaan uit naar zijn partner, kinderen en naaste familie."

Michel Hassefras, voorzitter SAR: "Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en wensen hen sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies."
 
Geplaatst op 04-01-2021


Share on: