Holland Herstel Groep neemt activiteiten Totaal Schadebeheer B.V. over

Holland Herstel Groep (HHG) is al jaren lang het adres voor reconditionerings- en bouwkundige herstelwerkzaamheden na calamiteiten. De afgelopen jaren heeft Holland Herstel Groep geĆÆnvesteerd in groei van deze activiteiten, maar ook in droogtechniek, kanaalreiniging, desinfectie activiteiten, brandpreventie en advies.

Om de toenemende vraag naar bouwkundige herstelwerkzaamheden kwalitatief goed te blijven invullen zijn Holland Herstel Groep BV en Totaal Schadebeheer BV overeengekomen om de activiteiten van Totaal Schadebeheer BV per 1 januari 2021 te integreren in de activiteiten van Holland Herstel Groep BV.

Johan van Hest van Totaal Schadebeheer BV zal toetreden tot het managementteam van HHG en daarbij leiding gaan geven aan de bouwkundige activiteiten van HHG. Daarnaast zal hij als regiomanager ook de andere activiteiten van HHG verder vorm gaan geven. 

Holland Herstel Groep, landelijk opererend met vijf vestigingen met haar hoofdkantoor in Uden, zal met deze toevoeging nog beter in staat zijn herstelwerkzaamheden na calamiteiten als one-stop-shop leverancier aan te bieden en maakt tevens een verdere stap als preventief onderhoudsbedrijf. 

“We zijn blij dat met de komst van Johan van Hest een brok ervaring aan ons bedrijf wordt toegevoegd en dat we nog beter in staat zullen zijn onze klanten de kwaliteit te leveren die men verdient”, aldus Rob Vlek, algemeen directeur van Holland Herstel Groep.

Geplaatst op 06-01-2021


Share on: