Klap neemt Geytenbeek Clear Benefits over

Per 15 januari 2021 heeft Klap Verzekeringsmakelaar de verzekeringsportefeuille en de activiteiten van Geytenbeek Clear Benefits overgenomen. Geytenbeek heeft zich gespecialiseerd als betrokken adviseur voor het MKB en de DGA op het gebied van de pensioenen en de employee benefits. Klap ervaart een toenemende vraag naar expertise op deze domeinen en daarmee is deze overname een strategische uitbreiding van het team.

Geytenbeek is sinds 1958 gevestigd in Baarn en wordt geleid door Sander Geytenbeek en Derk Jan Dikkers. Het gehele team gaat mee over en zal op termijn in Amsterdam worden gehuisvest. Sander en Derk Jan blijven betrokken en zullen een rol binnen de Klap organisatie vervullen met een focus op hun expertise.

“We waren al enige tijd op zoek naar een partner om te kunnen doorgroeien en wat is er mooier als twee, van oudsher, familiebedrijven elkaar kunnen vinden. Het vakgebied Pensioen en Inkomen vinden we het leukste om in te werken en daar kunnen we ons nu nog meer op gaan focussen. Daarnaast kunnen we ook gebruik maken van alle expertise op de andere vakgebieden binnen Klap. Dat maakt ons werk nog aangenamer!” aldus Sander Geytenbeek.

“Wij verheugen ons er op om onze know how binnen een groot team van professionals in te kunnen gaan zetten! Het voelt goed om deel uit te gaan maken van een partij waar we al lang verwantschap mee voelen, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.” vult Derk Jan Dikkers aan. 

 “Er is reeds lang sprake van een goede relatie tussen ons als ondernemers en deze heeft zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot een voor beide partijen logische stap en die hebben wij nu samen gezet. Wij zijn zeer verguld dat Sander en Derk Jan samen met hun toegewijde team het Klap team komen versterken.” volgens Jorg Roodbeen, CEO van Klap.
Klap, ondersteund door investeringsmaatschappij Nedvest, heeft afgelopen jaar meer overnames gedaan, waaronder J&H Verzekeringen, M. Smit Assurantiën en Slegt Verzekeringen. Met de overname van Geytenbeek verstevigt Klap haar positie als zakelijk adviesbedrijf. Klap zal op termijn de relaties vanuit haar Amsterdamse locatie vlak naast Station Sloterdijk gaan bedienen.
Geplaatst op 21-01-2021

< VorigeVolgende >


Share on: